Palvelut
Infrarakentamisen palvelut, kuten siltatyöt, betonityöt, mittauspalvelut
Muottityöt, betonityöt, raudoitustyöt, elementtityöt, Paikalavalutyöt, Laudoitus
1522
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-1522,stockholm-core-1.0.9,select-theme-ver-5.1.6,ajax_fade,page_not_loaded,side_area_over_content,wpb-js-composer js-comp-ver-6.0.3,vc_responsive
Työnjohto

Työnjohto

Torpparin työnjohto on erikoistunut paikallavalu- rakenteisiin (muotti, betonointi ja raudoitus) kymmenien vuosien kokemuksella. Työnjohdostamme löytyy mm.poikkeuksellisen vaativan betonityönjohtaja haastaviin kohteisiin.

Referenssit
Muottityöt

Muottityöt

Torpparin muottimiehet tekevät kohteesta riippuen pystyvalu- muotit pääsääntöisesti kappaletavarasta tai järjästelmämuottia käyttäen. Joukostamme löytyy myös suurmuotin ja liukuvalujen tekijöitä. Holvimuottityöt teemme pääsääntöisesti holvimuottikalustolla (Doka / Peri).

Referenssit
Raudoitus

Raudoitus

Torpparin raudoitusmiehillä on pitkä kokemus niin infra- kuin talonrakennuspuolenkin haastavista kohteista. Tämän lisäksi yhteistyökumppaniverkostoamme käyttäen voimme toteuttaa suuremmatkin kohteet joko materiaaleineen tai pelkkänä asennustyönä.

Referenssit
Betonointi

Betonointi

Torpparin betonointityöt kohdistuvat pystyrakenteisiin. Holvi- ja lattiavaluissa toteutamme myös raakavalupintoja. Kovemmissa pintavaatimuksissa käytämme lattiarakenteisiin erikoistunutta alihankkijaamme.

Referenssit
Elementtiasennus

Elementtiasennus

Torpparin elemettiasennukset kohdistuvat yleisesti paikallavalukohteiden yhteyteen liittyviin urakoihin. Elementtiasennus- ryhmältämme onnistuvat kuitenkin kaikki tarvittavat työvaiheet kääntökivien asennuksesta TT- laattojen asennukseen asti.

Referenssit
Siltarakentaminen

Siltarakentaminen

Siltaryhmämme koostuu taitorakentamisen rautaisista ammattilaisista, joille kokemusta on kertynyt maamme johtavien sillanrakennus- urakoitsijoiden työmailta. Torppari pyrkii tarjoamaan sillan tilaajalleen täytenä kokonaisuutena sisältäen muotti-, raudoitus-, ja betonoitityöt.

Referenssit
Mittauspalvelut

Mittauspalvelut

Ammattitaitoiset mittamiehemme täydentävät Torpparin betonirakennus- kokonaisuutta; Palveluihimme kuuluvat sekä rakenne-, että maanmittaukset. Torppari -mittamiehet ovat varustettu Trimble- takymetrikalustolla, sekä Hilti- taso- ja ristiviiva- lasereilla.

Referenssit